söndag 28 september 2008

Copy cat


Kan tyckas, eller möjligen copy hund. Vi tar efter birkainvånarna med, matta, fotovägg? Och nu det senaste tillskottet; hunden. ( Mormors oväntade men fina present till bruno.) Saken är bara att allt vårt är lite större och mycket bättre, för det mesta, och speciellt i tävlingen med paret i birkastan, förövrigt endast en liten del av vasastan...

fredag 26 september 2008

Idag fyller


Liten ett år. Det är stort. Och större än så är att han redan fått hångla, den klassiska tung-elvispen provades med tyra redan igår. Själv väntade jag föredömligt till jag var 12 eller 13. Fortsätter det så här så är jag mormor när han är 3 år. I vilket fall, grattis bruno!

onsdag 24 september 2008

Hjälp


Jag har varit på flöjtblåsaren, ett dagis. Det känns som om jag lovat bort mitt barn till djävulen, eller åtminstone till den där figuren med flöjt som lurade in alla barn i berget. Påminn mig, varför gör jag detta?

I hagaparken


Lär man sig spela fotboll, medan vi får kaffe. Sista sommardagen innan bruno börjar på dagis. Ibland är det inte dumt att vara föräldrarledig ändå. Tänk på det ni föräldrar to be... Och jobbar man kan man gott vara avundsjuk, fast rik.

lördag 20 september 2008

Efterfest


Och det är mina fötter som luktar sjukt illa. Jag skyller på dåliga skor från shanghai... Lång dag... Och ganska mycket dans till dålig musik.

fredag 19 september 2008

He is happy


And gay. Han bjuder på ost, vin och snart exklusiv klubb. Och we lööv him! Mobilen lämnas hemma för snart ska det dansas och vi blir förhoppningsvis fulla och vi vet ju alla hur det tappas saker när vi går ut.

Vilse i pannkakan


Vi rekar barnkläder och hamnade i nowhere långt utan för kartan. Kan vara att vi tog fel buss. Igår lämnades nya boken på planet och mia fick poliseskort för av hämta sin borttappade jacka. Tänk lite alkohol på det ikväll. Kommer vi hitta ut ur hanssons lägenhet är frågan? Tur att solen lyser så vackert på oss här i london iaf.

måndag 15 september 2008

Det blir nog ingen fotograf


Av herr bruno. Detta är hans första bild och han tog den själv utan assistent. Vet inte om jag ska bli imponerad eller inte. Tråkigt ljus och dåligt komponerad... Dock...

söndag 14 september 2008

Ulriksdal


Fungerar även på hösten. Snart nästa fika med krisse och rapport från gårdagens date. Och nej hon fick inte ligga. Som förälder lever man genom singlarna. Sedan dricker man kaffe och skvallrar om det med likasinnade.

lördag 13 september 2008

Lördag framför tvn


Ett kilo godis senare! Att fira maria igår var så tufft att jag var tvungen att äta lite chips på allt detta godis. På något sätt är jag stolt, tänk vad den lilla med sambo kan trycka i sig!

tisdag 9 september 2008

Tre bra saker


Bruno går, föräldrarna har fått festa två helger i rad och stockiddo är än så länge ett fungerande koncept.

tisdag 2 september 2008

hejdå martin, vi ses i december igen

Igår fick man en sista chans att krama Martin innan han åker tillbaka till NY, men tyvärr har jag ingen bild på det härliga stället "Golden Gate" där kramarna ägde rum. Jag var för förkyld för att fota (och dricka öl, och prata, och röka och ja... typ allt). Fast å andra sidan var det inte så mycket att ta bild på heller, Martin är ändå för tunn och vit för att fastna på bild, plus att man hellre hade velat spela upp avskedskalaset via ljud. Detta eftersom det enda som hördes var fotbollkillars hojtande, de överröstade vårt sällskap och exakt alla andra konversationer i restaurangen. Dessutom hade de ett och annat att säga om blattar. Som grädden på deras fördomar la jag snorbollar i deras glas. Som blatte tar man seden dit man kommer.

måndag 1 september 2008

Man skulle kunna tro mycket om den här ringen


Men, jag lovar att det inte gäller nån oväntad förlovning, eller nåt annat sånt dumt. Utan det där var min farmors ring och en av min pappas käraste ägodelar. Jag fick ärva den kort innan han gick bort. Idag när jag skulle fixa med nåt (förmodligen extremt viktigt) i Brunos rum, trillade ringen ur en ask där den legat gömd under en längre tid. Jag är mycket bra på att gömma saker (en superkraft kanske?) så bra att jag aldrig hittar dem igen. Jag vill ju inte tappa bort allt i mitt liv. Fråga min syster hur många hela par örhängen jag har kvar... Jag tror iaf att farmors ring ville fram i dagsljuset och få fira pappas födelsedag, min finaste pappa! Så idag hänger den med mig på mitt finger. Som en lajvare skulle uttrycka det " my own, my love, my own, my precious"