onsdag 29 april 2009

Det går bra nu


Fyra jobb på gång, var av ett snart är påskrivet. Ett osexigt företag enligt mia. Vilket passar mig perfekt. Jobb ska inte vara sexiga, såvida man inte är strippa. Försäkringsbranchen here i come!

måndag 27 april 2009

Deklarera mera...


Någon borde ha stoppat mig från att driva två handelsbolag. Speciellt om man ändå inte har råd med revisor. Affärssinnet är bortsupet. Men efter nästa vecka är det andra bullar som bakas. Inte barn alltså, verkligen inte! jag tänker anställd, stort företag och trygghet etc. Jaja, än är inte sista ordet sagt.

måndag 20 april 2009

Oskyldiga offer


Är en följd av lågkonjunkturen. Djur plundras och dödas. Var är samhället på väg?

torsdag 16 april 2009

Frukost med sanna!


Nyheter och kompis i tidningen till kaffet. Jag är stolt, nyfiken och intresserad av programmet korseld. Jag vill även se tv8s gamla succé dragons den på svenska med svenskar. Tur att det finns kanaler som kan betala i dessa tider.

lördag 11 april 2009

Linsgryta


På stranden vid vattnet. Vi är 30 år nu. Det märks. Banan i väskan, kaffe i termos, barn i släptåg. Det fattas bara den lilla kakan till påtåren och livet skulle vara perfekt.

fredag 10 april 2009

En klassiker


Röda tråden, mycket vin och packet på utö. Påsken firas med värre samtalsämnen än vanligt... Vet inte hur vi ska toppa detta tema senare i sommar.

torsdag 9 april 2009

Tyst diplomati


Om tyst diplomati innebär 28 år, så kan ju skrik diplomati bara vara av godo. Med skräck diplomati kanske man är nere i ett par år. Undrar vad annika tycker

lördag 4 april 2009

Fiiin middag i/på/av Djursholm

Stora vita villan med den japanska trädgården bjöd in till lammstek. Ägare av huset är Erik, Anna och Viktor. Middagen intogs även med Björn och Lena, vi var i gott sällskap. Sammanfattningsvis kan nämnas; god mat, strålande vin, lagom fulla, bra diskussioner och trevligt sällskap. Bestående intryck av kvällen; är huset, detta stora luftiga, smakfullt inredda hus. Sa jag pool? sa jag grill? sa jag stor tomt? Nämnde jag köket med 4,5 meter köksbänk, glömde jag prata om de 100 badrummen? Fan, jag byter nästan sida. Det där med villa kanske inte är så dumt? i alla fall om man kan pynta för det? Fast vi har väl ändå aldrig tänkt betala tillbaka våra lån... SEB, vad säger du om att låna ut 10-12 miljoner till en afrikan och en greve med oäkting? Så många amerikaner har ju redan gjort det, inte kan väl Sverige vara sämre?