fredag 31 oktober 2008

Vi är hos Lamech


I täby. Vi firar/sörjer döden och födelsen. Av pappa och lona. Detta görs genom att hela truppen samlas och dricker pappas lagrade champagne och amirs biffar. Gott! Annars har dagen gått i stockiddo-tecken, vi sålde en del och det var skoj. Och svettigt. Är oerhört glad över alla snälla vänner som kom. Och handlade. Trots att en del är barnlösa, det uppskattas. Nu ska det hinkas vin!

torsdag 30 oktober 2008

Bruno som reklampelare


Och inget betalt får han. Och jag? Fingrarna är stela av kyla och det regnar på oss när vi sätter upp affischer. Känns som king of bongo-eran. Lika trist, men med den skillnaden att jag var 20 då och är 30 nu. Hmm...

tisdag 28 oktober 2008

Låt den rätte komma in


Sågs ikväll. Medel fyra från skräckfantasten mary. Fred ger den en svag trea och av mig får den en stark trea.

Skulle ni vilja vara ihop


Med den här människan? Dessutom har han tourettes enligt åsa. Men han har andra fina egenskaper... Och är bra på att shota. Dessutom är han far till mitt barn och en fantastisk sambo. Svaret är ja! Nu ska jag fika med min bästa lillkusin hon är 17 och tycker att vi är gamla, ni vet föräldrar liksom. På riktigt. Jag är inte van vid känslan. Gillar den inte. Smärtsamt uppvaknande, för är jag inte typ 22 och lite cool i alla fall?

fredag 24 oktober 2008

En natt och två snitt senare


Säger vi äntligen välkommen till två små fina kids! Bruno är dock tveksam och låter hälsa att han är äldre och coolare. Vi tror han har hybris och mår bra av ordentlig konkurrens.

torsdag 23 oktober 2008

This is the place


Att vara på den 31 oktober! Inga undanflykter är ok.

tisdag 21 oktober 2008

Man kan inte tro det


Men det blev kors i taket (plus att en bit lossnade och föll ner) när johan begav sig ut på en springtur. Ja, det är sant! Här är han duschad och klar, redo för ett nytt avsnitt av true blood. ibland kan man lära medelålders hundar att sitta. Ett litet tag iaf.

torsdag 16 oktober 2008

Dragana och sanna


Jag blir medtagen på en pjäs. Den ska vara politisk och handla om genus. Mest tänkte jag på hur många gånger ordet fitta sas. 105 gånger. Men den var rolig. Som ledarskribent ska sanna nu diskutera detta. Jag är mycket intresserad av att höra vad hon har att säga. Ibland är jag inte avundsjuk på hennes jobb. Kanske aldrig när jag tänker efter. Men jag gillar teater.

Det här med att jobba,


Jag gillar det. Mycket! Hoppas bruno fattar att dagis är lika kul. Har precis fått reda på att det blir solsemester i november dessutom. Kan nog behöva vila upp oss efter dessa tuffa arbetsdagar. Eller? Idag är livet fint på alla de sätt.

lördag 11 oktober 2008

När man


Är vuxen slutar festerna med youtube.

onsdag 8 oktober 2008

Husfrun säger sitt


Först dagis, lek med två barn, sen jobb och nu brödbak medan husfadern lagat fisksoppa. På fredag spa och på lördag katolskt dop. Oktober går i husfruns tecken och är motsatsen till slamphöst... Jag får väl helt enkelt börja på afrikansk dans med de andra medelålders tanterna. Eller är det singel man ska satsa på att bli istället och köra riche med krisse varje fredag. Och lördag? Jaaa!

lördag 4 oktober 2008

Vurma en lördag


Innebär att kön för att få kaffe är konstant. Alltid minst 100 meter och hur man än gör så hamnar man längst bak ändå. Martin och åsa tror att det beror på att killen i kassan har lockigt blonderat hår. Långsökt tycker jag, men magiskt på något vis.

torsdag 2 oktober 2008

Smutsig eller medveten


Precis fikat med morsan aka lollo. Hon påstår att min son är smutsig, jag förstår inte alls vad hon menar, han gillar bara att äta banan själv... Annars en bra dag so far 9 ordrar bara på förmiddagen varav en stor. Pernilla wahlgren stod för den! Bra eller dåligt med 9 är frågan, men mycket kul! Vi hoppas dock att trenden håller i sig ett par veckor till!