torsdag 2 oktober 2008

Smutsig eller medveten


Precis fikat med morsan aka lollo. Hon påstår att min son är smutsig, jag förstår inte alls vad hon menar, han gillar bara att äta banan själv... Annars en bra dag so far 9 ordrar bara på förmiddagen varav en stor. Pernilla wahlgren stod för den! Bra eller dåligt med 9 är frågan, men mycket kul! Vi hoppas dock att trenden håller i sig ett par veckor till!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror att det är bra. Svaret till masspsykosen kan förklaras med Pernilla Wahlgrens blogg http://www.mama.nu/blogg/pernillas-blogg/ där hon hypar er!! Fett.

Bli rik och flytta till London, NU!

Anonym sa...

Hej Nadra!

Trevlig blogg du har!! Jag länkade till stockiddo.se från min blogg. Måste bara säga att ni har ett väldigt bra sortiment och jag kommer absolut lägga in mer ordrar i framtiden.

Varma hälsningar,
Pernilla

Anonym sa...

För att göra det hela tydligt så är vi sjukt glada för den hjälp vi har fått! Vi tackar Pernilla och bockar djupt, stampar lite med fötterna samtidigt som vi skruvar lite generat på oss! Man outar ju faktiskt inte en ordersumma bara sådär, redigering ska strax ske. Dock kan jag avslöja att det var väldigt fina saker som beställdes. Bra smak!

Anonym sa...

"Ditt barn ar smutsigt", kanske det roligaste lollo sagt sen hon berattade att hon var gravid@

/M