torsdag 28 maj 2009

Bra pr


Men inte genererar det affärer direkt... Är barnkläder och barn ute plötsligt?

måndag 25 maj 2009

Eget kontor


Fika kl två, dator, telefon, mobilt bredband och trevligt folk mest hela tiden. En kort sammanfattning av första dagen på jobbet.

söndag 24 maj 2009

Utö livet


Är det ultimata livet. När det är sommar. När det inte regnar. Och nu.

tisdag 19 maj 2009

Så Kram himla bra


Är det att ha en johan. Och syster som barnvakt. Först överraskningsmiddag på råkultur, sedan föreställningen final på dramaten och slutligen vin på uteservering! Vad firas? - jo jobb. Ibland är det inte dumt att bli arbetande igen. Verkligen inte.

Det här är vasastan.


Alla är välkomna!

onsdag 13 maj 2009

Skåneresan


Går i mat. Pirog och skållad fot på tåget ner. Grillad anka, fantastisk potatisgratäng, en trött bruno med vinsås hos Lena, dyr sallad, skön park och tjock-bäst-lena till lunch i lund. Därefter barnkonsert med Anna med viss känsla av nostalgi som avslutas med pizza och glass hos Sofia och Dan (med kids). Idag var det bergochdalbane-lunch med smörrebröd och öl i danmarks Bakken. Vilken även bjöd på glass och grymma åk. Ikväll bjuder vi Björn på den kycklinggryta han redan lagat, räktoast och film. Imorgon får vi Malmölunch i Mattias och A-C nya lägenhet (med plats för tre). Sedan planförpackadmat och stockholm nästa.

lördag 9 maj 2009

Ja jävlar


Jag har sprungit halvmaran. Och jag gjorde det bra. Jossan med. Nu får vi öl!

tisdag 5 maj 2009

Ny solstol på utö?


Bra eller anus

Så himla bra

kommer det att bli. Snart. Fick precis ett nytt erbjudande om jobb, lite sexigare, lite mer media. Som jag plötsligt kommer att få tacka nej till. Avböja fint men bestämt. behöva säga NEJ TACK, jag är redan upptagen.., till. Jag kommer därmed avböja ett coolt jobb med bra karriärmöjligheter till att få sjunka in i Försäkringarnas trygga och ospännande, men skönt försäkrade värld. Plötsligt är jag het på marknaden. Ett nytt tillstånd jag gillar nästan lika mycket som... öhh Nutella. Dock måste jag, som den svennebanan jag ändå är (trots min blåsvarta hudfärg) älta och tvivla lite. Ni vet, "mycket vill ha mer", "är gräset grönare på andra sidan medielandskapet" och allt det där dravlet. Fel beslut-alert. Det är väl klart som fan man alltid vill ha mer... Eller?