onsdag 21 januari 2009

Fast bättre att


Påsen fylls i thailand? Den stora frågan är alltså; att resa eller inte. Ekonomiskt går det nästan på ett ut, då vi hyr ut lägenheten. Men vad med jobb, svårt att gå på intervjuer när man är långt långt borta och mestadels befinner sig i vattnet. Hmm. Hade ett bra möte idag förresten, tackar som frågar. Trots att jag är dödligt förkyld Men nu ska det fattas beslut. Hjäälp! Jag vet faktiskt inte till eller från

torsdag 15 januari 2009

En påse bajs


Eller möjligtvis fler. Det är mitt liv det! Imorgon är första dagen av resten av mitt liv, som arbetslös. Önska mig lycka till, det är första gången jag hamnar i en sådan situation och man vill ju alltid göra bra ifrån sig... Jaha, men går det inte bra för stockiddo då? Kan man kanske fråga sig. Sälja dyra barnkläder i lågkonjunktur? Skulle inte tro det! Bitter. Jag? Inte om jag jämförs med hansson.

lördag 10 januari 2009

Varning


Gör inte som jag. Försök vara barnvakt åt tre barn i varierande ålder om du inte måste! Speciellt inte om du fikar med en femåring, ni kollar i magasin och plötsligt har du ett helt uppslag med illustrationer med kama sutra-ställningar. Barn kan vara rätt frågvisa... Efter det gick det bara utför tills syster fick kallas in. Men ändå rätt kul, på något underligt sätt. Kvällen blev kanske inte lugnare, men något mer vuxen. Tjejmiddag hos mia med grym mat och mycket att dricka, sedan east. Jag är nöjd!

tisdag 6 januari 2009

Småbarnslunch


Frestande så här sista dagen på semestern? Eller vänta ska man inte ha semester från något? Hmm omformulerar mig; sista dagen på semester från stockiddo och den fortsatta väntan på det nya jobbet. Så!

torsdag 1 januari 2009

Cooper och jätten


Höll ut länge, dvärgen däckade vid halvfyra, fyra. Några fick hångla, de flesta dansade någon gång i soffan, alla pratade baklänges utan att någon förstod, 15 flaskor chapel klämdes vid 24, kidsen sov trots smällare och maten var gudomlig! Att starta 2009 i twin peaks var en succé på alla de sätt. Att leka med barn och städa efter tre timmars sömn är inte riktigt lika kul. Nu hägrar bond och pizza. Sedan sova. Sova. Länge.