lördag 27 december 2008

Mattias


På middag och vi gör sufflé. Ja, sufflé! Och dricker vin i björns fantastiska lägenhet. Snart kommer även krisse och ac på besök. Vi får väl se om det finns något kvar då. Än så länge kan jul i skåne verkligen rekommenderas. Välkommen in i dimman på mesta möjliga sätt!

onsdag 24 december 2008

God jul från skåne


I lööve den här dagen!

Gayfarsorna på stan


Del 2. Martin är utbytt mot en mattias, annars är allt sig likt. Förövrigt så regnar det i skåne. Oväntat va?

lördag 20 december 2008

Fin dag igår


Roliga nyheter, jag fick hänga med mina postenvänner som jag inte sett på länge. Och ja vi kan fortfarande nästan alla postnummer. Sedan den årliga julölen hos åket. Många vänner på ett och samma ställe, det är jul det!

onsdag 17 december 2008

Fest


En helt vanlig onsdag

lördag 13 december 2008

Bakfull


Som en närsynt örn denna lucia. Tror att det var shotbrickan på east som fick bägaren att tippa över. Till råga på allt detta så ska 15 paket pakteras. Jag hatar att slå in paket. Hatar det! Missförstå mig rätt, jag är glad över beställningarna, de hade gärna fått vara fler. Med det är i alla fall tråkigt att slå in dem. Glad lucia!

fredag 12 december 2008

Lucia


På dags kl åtta. Faktiskt ett bra sätt att starta morgonen på. Finaste tåget och sötaste tomten. Fick tillbaka julkänslan man alltid hade när man var liten. Den där smygande, att snart händer något sjukt kul. I kväll är det utgång. Kanske är det det? Någon som vill med på aw förresten vid sex?

tisdag 9 december 2008

Röstat och klart


I vår blir här dörrar ut till gården. Vilka sköna fester vi kommer ha! Grill och öl. Och vilken sovmorgon dagen efter sen när bruno kan gå ut själv och leka. Hurra!

måndag 8 december 2008

Så här fint


Blir det aldrig när jag städar. Jag gillar att komma hem och känna lukten av rengöringsmedel med vetskapen att jag inte behövt lyfta ett finger. Så opolitiskt det kan bli, men jag älskar det. Nästan lika mycket som jul...

onsdag 3 december 2008

Morsorna på stan


Först lite tango och öl på södra bar. Vi dricker oss snygga och lurar in oss på sonyfest på bruno gallerian. Inser att jag inte känner några längre men får en väldig massa drinkbiljetter, lämnar till och med några. Vårrullarna är goda, igor är cd och världen är sig inte lik. Fast kanske ändå, med tanke att lollo måste köpa något gött med sig hem till agge. En mycket bra kväll, men nästa gång lämnas inga biljetter. Lovar!