söndag 30 november 2008

Steg två


Hmm nu är vinfläckarna borta. Det som inte syns finns inte. Bara om man tittar noga. Äh vem lurar jag, det handlar inte ens om att titta noga. Man ser det t.om om man blundar. Men vi har en fin lampa, jag har fått en lussekatt, snart är det skridskor och sedan adventsfika hos polisen och skattemasen. Dessutom är jag inte bakis!

torsdag 27 november 2008

Tanken var


Att jag skulle visa vår förstörda vägg efter att en liten pojk, inga namn nämnda, kastade rödvin på den ljusa väggen med textiltapet. Men detta syns knappt på bilden. Så jag vet inte. Indragen välling kanske är magstarkt?

fredag 14 november 2008

All inclusive


Är kanske inte så dumt! Agge, man får äta hur mycket glass man vill... I eftermiddag blir det marknad och snorkling, annars är det mest vila, bad och mat på tapeten. Tennisbanan är fortfarande orörd, men imorgon är det den som är dagens extra nöje. Vi har det helt enkelt förbannat bra. Blir björn och bruno av med hostan så kommer vi vara utvilade också, trots de nattliga och dåliga konserterna (den fruktansvärda underhållningen är en av all inclusives baksidor)

onsdag 12 november 2008

Det är mörkt och kallt


Klockan är fem. Men två saker värmer: 1 min kompis har gett ut sin första bok, det är stort. 2 den bästa björnen tar med oss till egypten. Äntligen ska den afrikanska prinsessan hamna i sitt rätta element med sand sol och vatten. Kanske får jag och min avkomma även lite färg på vårt numer vita svenne-skinn.

lördag 8 november 2008

Det här är art


Igår var han på fest. Gick dock hem alldeles för tidigt, det konceptet följde inte jag och johan (björn och lena var och hälsade på och passade på att hänga lite extra med bruno) när vi firade jenny. Halvfyra ramlade vi i säng och fick gå upp sju. Idag kan man räkna mina hjärnceller på en hand.

måndag 3 november 2008

Skönaste killen i stan


Nu vid ica. om 12 år vid en grill med cigg istället för pinne.