söndag 31 augusti 2008

Syskonbrunch


Innan lillebror drar norr ut. Förkyld och bakis efter ett grymt bröllop. Vi tackar louise och sidi för att vi fick vara med och lollo och agge för att vi fick sova ut i morse.

fredag 29 augusti 2008

Det här är varför


Man inte ska låna saker hos oss. Allt hamnar för eller senare i toaletten. På ett eller annat sätt. Tänk på det nästa gång ni rör vid något i vårt hem, det kan finnas bajsbaciller praktiskt taget överallt...

tisdag 26 augusti 2008

Åsa är en riktig vän


Hon köper stockiddo-kläder (underligt nog ett ord som inte finns i t9. Än...) till nykomlingen Noel. Smart! Det kommer att bli nåt bra av den lille parveln så snart han kommit ut ur köttklumpestadiet (lajvarens benämning på de första spädbarnsmånaderna)! Men, åter till Åsa, förutom att hon är på riktigt så är hon även lik Bruno. Kanske mer riktig även där? har vi hittat den felande länken?

söndag 24 augusti 2008

lördag 23 augusti 2008

Hästpolo


På gärdet med gayfarsorna. Tyvärr är vi inte inbjudna till vip-tälten och hästarna syns ännu inte till och inga hattar har vi på huvudena. Men det blir nog bra för oss med, även om vi får skala galler.Utanför stängselet känns det ju nästan som hemma.

onsdag 20 augusti 2008

Djungel


Trecking bland växter i fönstret, är djungel för storstadsbarn. Och så säger de att storstan är farlig och att man borde flytta ut till förorten? Jag tycker att det känns tryggt i vår natur här, kanske lite väl skyddat. Men den enda nackdelen som jag ser det är att det är inte många växter han kommer att kunna när han blir större; maskros och fikus möjligen.

måndag 18 augusti 2008

Det är här vi alla hamnar


Till slut kommer vi alla att stå i en lekpark och diskutera boende samt om det räcker med ett barn eller om man ska ha två. Det spelar ingen roll hur cool du var i högstadiet, det är så här livet kommer att se ut forr eller senare. Jag är ledsen att behöva berätta det, men det finns ingen nödutgång och det är rätt skönt!

söndag 17 augusti 2008

Var det värt det?


Förfest hos k, midnattsloppet 22.15 med en bakfull jenny. kl 24 var vi färdig sprungna och duschade, så rätt adrenalinstinna mötte vi upp festen på ginko för öl och löparshot (tack agge precis vad jag behövde). Resultatet? Rännskita och magknip hela natten (tack igen agge!) Detta fortsatte sedan på dagens möten med puma, adidas och converse. Loppet då? jo, det sprangs på 55 min. Och ja! Det var värt det, all skit alltså. I september blir det lilla lidingöloppet på snabbare tid.

torsdag 14 augusti 2008

Jag övar


Inför det bortglömda midnattsloppet på lördag. Skadad partner, men 8,2 km på 43,5 min är ok. Fredrik hänger med bruno, johan är på bio och jag springer! Hmm tur att johanna bjöd på middag också.

Kameran är trasig


Eller så är det åket som inte fastnar på bild. Han är tillbaka efter en kärlekssemester i mexiko. Lyxen personifierad, agge ligger i lä. Helt i radioskugga! Vet inte var på skalan vi befinner oss, som lagar lasagne till middag med sallad av isbergssallad ( inga konstiga sorter här inte) och avslutar med ett glas rött och pulverkaffe på gården istället för konsert med kings of c. Läggdags 12. Lite för sent! Nu ska jag snart leka med bror och alia, men först någon timmas jobb.

tisdag 12 augusti 2008

Nu är den klar,


Boken som alltid kommer att få mig att känna mig som en bra, fin och nyttig människa. För hur bakfull jag än är, hur illa jag luktar, hur mycket jag kräkts, hur elak och aggressiv jag än är när jag bråkar med de nära ( läs johan), så vinner killarna i mc alltid med hästlängder. Jag gillar den känslan. Undrar om de är nöjda med att supa och knarka sönder sina hjärnor och inte längre bli ihågkomna för musiken utan för att sådana som jag gillar vetskapen om att de alltid kommer att finnas någon som är värre.

måndag 11 augusti 2008

Det är sjukt


Jag vet inte vem han har fått det ifrån eller hur det går till, men bruno klättrade precis själv ur sin gåstol. Föga imponerande kan man nog tycka om man inte har barn. Men kort därefter klättrade han tillbaka igen, satte sig väl tillrätta med ett ben i vardera hål och begav sig iväg på nya äventyr mot badrummet. Helt sjukt, nästan som att se ett ufo..., med tanke på att hans far vid 30 år inte skulle klara av något liknande och liten bara är 10 månader.

torsdag 7 augusti 2008

Minnen


Och chokladmängden här är konstant. Nutella på tunnbröd. Toppar jag en burk på två dagar?

Trenden fortsätter


Både det ihållande regnet och brunos karriär som gay. Medan alia fiskar, så leker han med hennes dockor. Prinsessan är såklart finast. Rosa är färgen för dagen. Passar fint med brunos ögon också!

tisdag 5 augusti 2008

Mat


Pasta till lunch, hallonpaj och glödstekt sill till middag och skrikig unge till natten. Lite regn, lite tennis, lite löpning, massa sprit, umgänge och nutella sköljes ner med oboy eller öl. Så är livet här. Trångt och najs när hela syskonskaran är på plats med sina tillbehör.

måndag 4 augusti 2008

Inköp


När släkten handlar lite och billigt. Än är vi inte klara...

söndag 3 augusti 2008

Här i malung har vi dem


Min mormor och morfar och deras milslånga kärlek. De var fina och lite karga. R.i.p.

lördag 2 augusti 2008

Årets första kräftskiva


Äger rum i dalarna. Liten men naggande god.

fredag 1 augusti 2008

Jag är ledsen


Att behöva erkänna detta; min son dansar som mest, är gladast och försöker till och med sjunga, när cara mia spelas på radio. Jag hoppas dock på att det är hans kommentar och sympati med pride. Då kan jag kanske acceptera det.