onsdag 30 juli 2008

Jag ser till


Att bli full snabbt när fredrik bjuder. Man vet ju aldrig när det kan ta slut. Jag har fått mat, bubbel, lollo och krisse och snart kommer även syster med max. Det bådar gott. Synd att jag måste upp tidigt och har glömt badkläder för det obligatoriska nattdoppet. Vi får se om jag blir full nog att bada näck.

söndag 27 juli 2008

Vi är i grisslinge


Fint vatten, sunkig strand och alldeles för många människor. Största attraktionen är dock de bakfulla valarna som däckat i skuggan. Uttorkade. Japanerna runtomkring fotar när de rullar runt. Uppenbarligen jag med. Imponerand trick de kan de där herrarna!

lördag 26 juli 2008

Här hamnar man när man


Har varit på möhippa. Nu ska det rökas. Det får man inte bland handelsfolk, men i birkastan! Lite rom på det så är kvällen räddad.

torsdag 24 juli 2008

Sommarfika på dalarö


Gurri, bodan och linnea ser till att vi får bada i sjukt kallt vatten, äta världens godaste paj, efter att vi fått plocka blåbären själva... Vi är nöjda. Ett mycket bra sätt att tillbringa sommarens varmaste dag! Vi skänker även en tanke till de som jobbar.

onsdag 23 juli 2008

Parklek


Jag träffar martina innan barn 2 poppar. När som helst kan det hända. Jag hoppas på nu, fast kanske inte här i parken. Det blir så blodigt och kan förstöra många barns barndom här. Kanske bäst att vänta lite ändå.

tisdag 22 juli 2008

Grill med skåneligan


Sant inhyrda göteborgare. Nivån är som alltid hög; analplugg, nakenstädare och kvinnor som bord. Nej, vi kommer inte fram till något, men det är väl vägen dit som räknas?

måndag 21 juli 2008

Martin i kalmar


Är andra stoppet på väg till stockholm. Första var för att hämta upp mattias i sölvesborg. Han ska med till storstaden. Trevlig stad, kan rekommenderas. Kalmar alltså. Vad martin gör här undrar vi fortfarande. Han med.

lördag 19 juli 2008

Måste ju bara


Skryta å brunos vägnar. De tre första stegen kom på hans namnsdag. Han är liksom på riktigt nu. Ett barn. Mitt barn. Och bättre kan man nog inte få!

fredag 18 juli 2008

Tennis


Börjar vi med när vi firar 8 är ihop på ronneby brunn. Lite oväntar vann johan. Jag vet mitt rack var nog trasigt eller nåt. Revanch väntar imorgon. Sedan middag; svenne buffe. Man får vad man förtjänar när man startar månaden genom att leva över sina tillgångar.

På besök i hörvik


I hörvik. Hos den mest blonda familjen jag känner, iaf i samma skala som elins. Här är jag äntligen afrikan på riktigt. Svart som natten. Nu ska vi roa oss med att byta barn, i natt är vi barnlösa på hotell och imorgon leker vi trebarnsfamilj med henk och anna. Det blir intressant!

tisdag 15 juli 2008

Här är hon


En av mina finaste vänner. Blind är hon också. - 10. Kanske därför hon gillar mig tillbaka.

Tjejkväll i lund


Det börjar bra. Det börjar med massa vin. Allt viktigt har avhandlats, så nu tittar vi mest djupare i flaskan. Snart kommer männen och möter upp. Har jag sagt hur skönt det är med barnvakt?

En hel affär med vackra saker...


Och de tycker att vi ska lägga ner försvaret! T. Om. Påsar i kammomönster. Jag tackar landskrona och känner att med dessa kläder och prylar kan sverige försvaras med stolthet i alla situationer.

måndag 14 juli 2008

Som hemma


Riktiga stureplans stekare

Reptiler kollas in


Vem skulle vinna en fight?

Frukost i lund


Amirs och mikas bil vallade oss säkert hit. Inget ont om rojne, men a och ms bil är bra mycket bättre. Skönt att få köra lite också, jag måste ju kvala in som en riktig m:are vad gäller körstil dvs snabbt med arga utrop till alla andra bilister och sjukt mycket onödiga omkörningar. Jag är på god väg!

söndag 13 juli 2008

Lunch


Johan får välja lunchställe. Helt själv. Han hävdar att det är bättre än gårdagens vägkrog. Jag är mycket tveksam!

Födelsedags dopp


A la madås. Man kan säga att vi är väl omhändertagna av anki och janne. Onsala rules och kaffet är godare än hemma. Nu hoppas vi bara på lite tennis innan färden mot skåne.

fredag 11 juli 2008

Grill på födelsedagen


När björn fyller år på utö. Annars har vi fått besök av en orädd räv, och fått påhälsning av grannens hund. Vi älskar djur så det blir lamm till middag denna afton. Anna och henrik lär upp bruno, så nu vill han äta själv. Det är inte bra och ser inte bra ut. Dagens utflykt var till en strand där barnen badade, jag frös och syskonen u de äldre hade vattenkrig. Mer spännande än så här är det inte på sommaren. Nu. Till bords!

torsdag 10 juli 2008

Familjen taikon


Är på väg till utö. Vår lätta packning fyller hela vagnen. Dessutom vill johans familj att vi tar med 3 bag in box. Det är vad som ska förtäras på en stilla familjemiddag. Hmm... Helst ville de att vi skulle ta med 4. En box var! Ja varför inte!

onsdag 9 juli 2008

Cous cous


Och bakfylla fungerar inte. Bruno ser till att smeta ut exakt all mat i burken på sig, mig stolen golvet etc etc. Detta utan att en droppe landar i herrns mun. Imponerande! Bakfull som en örn efter gårdagens middag med mia, fritte och fredrik är min enda reflektion att inte ett uns så av afrikan finns det i killen, han gillar inte ens couscous. Dessutom ska jag aldrig mer dricka. På riktigt. Iaf inte ikväll.

torsdag 3 juli 2008

Vin, vinprovning och viktiga saker


Får man på son bordels. Frågan på var mans tunga; vem kör hem och klarar johan trycket att dricka utan att bli full?

onsdag 2 juli 2008

Fortfarande semester


Vi tackar robert med pappa för poolen med vattenvolley och tillhörande Hus, johan för det ivriga shotandet, lollo för matlagningen, mary för musiktrådarna, andreas för chokladen och åket för att bruno inte bränner sig. Jag själv, är mest lat.

tisdag 1 juli 2008

Ja


Vi gillar det! Vi flyttar hit... Snart... När uddas ärver. Nu palma och shopping.

Guldkant på tillvaron


Lyxfrukost på finaste hotellet på mallis! Bubbel, avsmakningsmenyn och vatten var man tittar. Och nej det är inte agge som skänker lyx, myten är nu dementerad. Det är det här som gäller! Annars mat, bad, båt, ridning och monopol. Vi trivs och bruno gillar lyx och hav, bra uppfostran. Elma badar mest och art gillar inte hästar. Så är livet med barn.