fredag 30 maj 2008

Snart


Dags att gå hem. Ölen kostar 67. Tur att jag är trött

Här är hon


Med stolta föräldrar. Vi lunchar i parken. Fredrik berättar att han ringde 112 när datorn behövde fixas. Det är roligt! Tycker jag. Men kanske inte mannen med hjärnskakning som aldrig kom fram.

Nytt tillskott


I gänget. Hon heter molly och idag får man äntligen se henne. Tar med present från stockiddo som sig bör.

Klockan


Slår två. Det är torsdag natt. Jag jobbar och min man kommer hem full. Vad gick snett? Det är ju jag som är hemmafru och han den arbetandes. Får väl börja skåpsupa så att jag får ut nåt mer än pengarna.

torsdag 29 maj 2008

Det firas


Som det firas bör. Med bravur när adeln fyller år. Eller åtminstone när pappan är på besök.

Drottningholm kallar


När morsorna ska jobba. Nu är det nära, lansering hägrar efter en hata-visa-kampanj. Imorgon smäller det... Hoppas vi... Vi har trott det ett par gånger tidigare. Vill ni fira vår framgång och johans födelsedag så får ni komma förbi vårt palats ikväll. Ta med champagne!

lördag 24 maj 2008

Bergianska


Blir det på denna cykelutflykt med stina och chris. Ett konstigt torn är öppet, blommor till gården ska handlas. Men först det viktigaste; fika!

fredag 23 maj 2008

Elma


Är nu nästan stockholmare. Äntligen kan man tycka eftersom engelsmän är fula och hon är ju söt. Speciellt i mina brillor. Medveten redan, man är ju glad att de inte har flyttar till stureplan.

Jag valde, valde och


Valde noga i affären. Trots att jag hörde mammas röst i bakhuvudet så blev sommarskorna vita! En lunch senare var de inte riktigt lika fina. Men vad gör det när det är fest ikväll och miffot är barnvakt mutad med chips och middag. Ikväll får någon annan kissa i myset.

onsdag 21 maj 2008

Kors i taket


Detta måste dokumenteras. Johan kollar på fotboll! Frivilligt. Själv jobbar jag mest, men nu är det snart lansering.

söndag 18 maj 2008

Cykelfärd med brunte


Mot västra skogen och marias och bobbys nya fina lägenhet. Nu står vi i kö för att handla middag. Alla i vasastan tänker likadant och kön är en mil. Minst. Finns det något tråkigare än att köa? Öh nej! jo kanske när Johan ringer i samma kö för att prata...

lördag 17 maj 2008

Wasa


Leta efter reflexerna på skeppet. Ett sätt att mäta hur skeppet mår. Bra info från kart-anna. Nu blev skeppet ännu lite roligare! Hur många kan man finna? En Lunch kan vinnas.

fredag 16 maj 2008

Invasion


På 75 kvadrat. Vi campar på vardagsrumsgolvet. Idag hängde vi på junibacken och nu är vi alla utslagna men glada och nöjda. Jag hoppas dock att jag slipper se så många vagnar på ett och samma ställe igen.

torsdag 15 maj 2008

Nu är det sommar


Första tennisen på utomhusbana, ölen på uteserveringar, cykel, äntligen är svanus på besök och ytterligare nån öl blev/blir det med henne och linda på east. Idag får man springa, jobba med datorn i en park och sedan blir det skånebesök och skansen hela helgen. Jag gillar sommar!

Ff


Bruno och tyra hade föräldrarfritt igår. Jag och mia skulle packa ur bilen och plötsligt var dörren stängd, 7 månaders barnen inne och vi ute. Vi fick prova på att vara nervösa föräldrar medan barnen roade sig helt på egen hand. Hoppas att de njöt, eftersom det här inte kommer att hända förrän de är minst 25 år igen!

söndag 11 maj 2008

Konst


Lite skakis efter gårdagen. Ser vi om vårt kulturella behov. Det är så modernt och man behöver inte förstå någonting. Det passar oss fint.

lördag 10 maj 2008

Det är på väg utför


Efterfest hos oss. Och kvällen är ung. Kommer jag att palla studenternas takt

Nu blir det grill


Och dinn har konstiga fötter

En ny dag


Med mer sprit. Vi börjar med chapel hill som sig bör.

fredag 9 maj 2008

Det börjar braPå utflykt igen


Är med lollo på tyresö. Vi flyr stan och hamnade på ett slott. Idag är det sommar! Om några timmar bär det av till ö-sund och lillebror. Jag tänker sprit, sprit och lite sömn på en tunn madrass i ett studentrum. Tillbaka till verkligheten igen allltsa. I like!

torsdag 8 maj 2008

Jaha


Nu ligger han här och låtsas som ingenting. Den här killen kissade just på mig. Men när han minst anar det så får han tillbaks. Med råge. HahaJag är fortfarande större och starkare även om det är knappt.

måndag 5 maj 2008

söndag 4 maj 2008

Mary har kommit hem


Vi är både glada och tillbaka i fikaträsket igen. Tre kaffe i solen, är ingen dålig söndag.

lördag 3 maj 2008

Halleluja


Den lilla äter igen!

Hansson ska ha 30 års


Kalas. Hemma hos andreas och lollo. Allt är som det ska med andra ord. Nu ska vi handla kläder med fredrik, åt fredrik och bruno kan stå. Dags för kaffe nu när vi fått våfflor!

fredag 2 maj 2008

Nu vet vi


Spelet finns i mora och nässjö.

Från två världar


Valborg och fylla den 30:e april. Det avrundas idag med konst på magasin 3. Konst när den är som konstigast, eller kanske roligast. Levande människor som förföljer eller dansar. Värt att skippa tennisen med krisse och lollo för. Fast egentligen fick jag inte vara med dem. Det här var mitt enda val... Nej. Nu blev allt sorgligt iställlet. Fan!