tisdag 29 april 2008

Familjemiddag


Och som vanligt är vi på east, typ som hemma. Tyvärr utan mamma och dinn vilket innebär att allt är lite dyrare. Men max täcker upp och vi ska nog få i oss några öl

söndag 27 april 2008

Våfflor på drottningholm


Är fint men jag gillar nog mer skumraketer? Eller negerballe som johan kallar det. Som afrikan borde jag ta illa upp, men tänker att det är positivt på något sätt. Annars har åket bekräftat att jag har bäst cykelstil. Jag är nöjd!

Tänk att få


Vakna upp med en sån här sak samt med tillhörande leende varje morgon. Människan bakom är också fin. Mina två. Idag känner jag hur lyckligt lottad jag är. Dessutom ska jag då cykla på utflykt utan barn! Det är också fint ibland.

lördag 26 april 2008

Vi åker på utflykt


Vi vill visa syster uddenberg stan på landet. Med kånkenryggsäck beger vi oss hela vägen till stora essingen. Mysigt fik, men nu börjar vi längta in till stan igen.

torsdag 24 april 2008

Även i vildmarken


Måste man gå på toa. En mil på fjället igår. Tror 8 km får räcka idag. Nu är det bajspaus killar ombedes göra sitt i det fria. Även nummer två?

tisdag 22 april 2008

Sen tar man liften ned


För lunch på det enda stället som har öppet. Det blir Gulash som sig bör. Dagen avslutas senare med öl på verandan, men först ska den skottas.

Så här


Är det när man mår som bäst

Fikapaus på fjället


Det är sjukt fint, massa snö och inte bakhalt. Dessutom vankas det varm choklad. Spontanfärd till sälen borde var man göra, bara inte just nu när vi är här

söndag 20 april 2008

Von uddenberg


Bjuder in och upp till sina ägor. Vi är på rosersberg, en bilutflykt. Lite promenad och sen mat. Mycket mat

lördag 19 april 2008

Men bruno


Tycker nog att tårta är för töntar. Jag håller med, och introducerar därför livets dryck. Mer av den varan blir det hos lollo och agge ikväll.

Barnkalas


Allt är rosa och alia är prinsessa, så är det när man fyller fyra. Hon är söt och jag är glad, men kanske gladast över att jag är 30 och slipper vara en levande bakelse

fredag 18 april 2008

It is o so stylish


Alla med självbevarelsedrift har solbrillor denna vårdag så även mattias och 10 månaders elvis när vi fikar i solen. Jag tycker det är mer mode i glass, ständigt min färgglada accessoir just nu (förutom barn). Piggar verkligen upp kläderna

torsdag 17 april 2008

Åka vagn med stil


Och dra av glasögon som göran persson. Han kommer att gå långt, bruno till ny statsminister! Bara lite smartare...

måndag 14 april 2008

Ja


Våren är kommen. Vi är vid ulriksdal och det är fint.

Historia i egen hög person


Så vis, snygg och bra. Tur att vi är släkt och att man alltid har nåt att lära. Bland annat hur ung man kan vara som gammal.

Svds ledarskribent


Skapar opinion genom att dricka kaffe i solen. Vi tror att jag fattar rätt beslut. Det är bra när man får hjälp av de bästa.

lördag 12 april 2008

Upp och ner


Är världen som bäst. Man lär sig något nytt varje gång man fikar med martina och oliver.

Trogen som en hund


Dessa stora bruna ögon. Som även påminner lite om en ko, vilken han är lika korkad som. Det är min kille det. Jag hoppas att bruno ärver sin intelligens från mig

fredag 11 april 2008

Det är inte så lätt alla gånger


Alla dessa svåra beslut... Men nu är det fredag och det vankas party.

tisdag 8 april 2008

Karriären går


Inte som väntat. Trodde att jag praktiskt taget redan fått ett skönt och glassigt jobb på playstation. Men det blev nej utan intervju. Deras förlust (och min i längden) Så nu verkar framtiden kantad av kladdig mat, matning, skrik och alla chanser till godis. Fast när liten sover är det rätt fantastikt...

fredag 4 april 2008

Musslan bjuder


På aw i solen. Öl är som vatten idag.

Från inget till allt


Ska man så ska man ordentligt. Från ingen blogg till två på någon dag. Alla med självaktning har en, till och med johan fast utan aktningen. Kolla in Stockiddos på: http://stockiddo.blogspot.com/

torsdag 3 april 2008

Bruno har en kompis


Kl 11 vinkade han ut genom rutan. Vi säger grattis till morsan och apan och välkomnar deras avkomma till den hårda verkligheten. För gladast är Brunte, han är ju äldre och gonna kick arts ass! Lätt! Fighten äger rum 2015 men du kan satsa pengar redan nu.

Afrikanen goes bloggare


Fortfarande svart, om möjligen lite suddig. Nu får i alla fall några få utvalda läsa om en hemmafru aka prinsessa aka muslims tuffa liv som mamma och maffiaboss. Idag är vi förövrigt spända och väntar på fina nyheter efter elva.

onsdag 2 april 2008

Nu blir det blåbärVi multimediastudenter gillar att vara kreativa och skapa konstverk med färg. Jag kör på röd, blått och gult istället för traditionella RGB. En härlig palett av färg på en slickbar installation. Jag kallar konstverket för något så postironiskt som "Bruno". Moderna nästa???

Dagens lunch


Inte riktigt mistral. Illa när inte ens kidsen gillar geggan, köttgryta, som det kallas i folkmun. Men det här är vad som bjuds idag. Välkommen på lunch!

tisdag 1 april 2008

Mia kläcker idéer


Hon är smart och snart blir vi rika. Inga ägg men den bästa paketlösningen. Snart tar vi över världen, nätet och typ allt. Moahaha...

Livet på en pinne


Ibland tror jag att jag jobbar, men när det är sol är jag nog mer glass, fika och skön. Livet är inte så dumt, mer planka än pinne.