torsdag 20 september 2007

Så går vi in i skogen, när det går åt skogen....

... det blir allt tätare och grenar river i ansiktet och vi kommer bara längre och längre in i djungeln. Det finns ingen utväg längre, man börjar bli hungrig och måste till slut ta alla desperata utvägar som finns. Så känns det när man ska sälja en lägenhet i Stockholm vid fel tidpunkt. kalkylen fungerar liksom inte riktigt längre och det är inte bra.

onsdag 12 september 2007

Bästa ingridiensen

En nypa salt i det mesta gör kroppen glad. Jag gillar fisk, både att ha en i magen och att äta dem. men enligt diverse regler (för gravida) så får man inte äta fisk från vissa platser, inte äta de som är preparerade på speciella sätt och defintivt inte äta dem råa. Något jag tyckte att man kunde skita högaktningsfullt i, detta eftersom fisk både är gott och ska vara nyttigt. Hur farligt kan det då vara rent logiskt? Nu är jag glad att jag är en oansvarig person. Plötsligt har man kommit framt till hur viktigt det är med fisk och dess omega3, speciellt för gravida. Mycket bättre att äta all sorts fisk, än att strunta i den. Det där gäller det mesta tycker jag: I går på nyheterna sa de att man enligt den senaste forskningen kommit fram till att sola kan vara bra eftersom det främjar d-vitaminer vilket motverkar vissa sjukdomar... som cancer... Surprise! Och vad säger man om vin, choklad, svamp och nötter idag (sådant som tidigare dömts ut rätt ordentligt)? Alltså är min tanke nu, att börja röka så snart bebben är ute, snart har man ändå kommit fram till att rökning ökar lungkapaciteten och motverkar lungcancer (eller kanske inte... men, den som lever får se)

måndag 3 september 2007

Fyra år sedan...

snart... Var det sedan min pappa dog (läs, valde att dö). I lördags var det hans födelsedag, det är så konstigt att man inte glömmer och att man kan sakna någon så länge, så helt och totalt. Det hade helt klart varit rät skönt att lägga en hederlig Mechouk-fylla med syskonen i lördags, men jag antar att det får vänta ett par dagar (veckor) till.